News 

BDR Thermea Group Logo

Jeanine van der Vlist van Eurofiber wint prestigieuze Computable Award voor ‘CEO van het jaar’

03 November 2017

Maarssen, woensdag 1 november 2017. Jeanine van der Vlist, CEO van Eurofiber Nederland heeft gisteravond de prestigieuze award van CEO van het jaar in de wacht gesleept tijdens het jaarlijkse Computable gala in de Jaarbeurs in Utrecht. Door de jury werd met name gerefereerd aan het feit dat mede dankzij het waarmaken van de groeiambities van haar als CEO, Eurofiber de snelst groeiende leverancier van infrastructuur in de grootzakelijke markt voor glasvezel en glasvezel-gebaseerde netwerkdiensten is.

Van der Vlist is verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten in relatie tot markt, klanten, dienstverlening en netwerk. Met de inzet van het strategische meerjarenplan werden de ambities van 2016 overtroffen met 25 procent groei van de order intake ten opzichte van 2015. Ook het aantal locaties dat in 2016 toegevoegd werd aan het netwerk is met 17 procent gestegen. Mede dankzij de lancering van nieuwe producten, een andere aanpak voor meer klantgerichtheid en het aanbrengen van focus op vijf strategische pijlers als de ontwikkeling van een ‘premium brand experience’, slimme innovatie, people empowerment, klantcentrale processen en investering in meer kennis en expertise.

Ingeslagen weg

Van der Vlist: “Ik ben natuurlijk ongelofelijk trots op deze award, maar ik had hem natuurlijk nooit kunnen winnen zonder de inzet, passie en toewijding van de medewerkers van Eurofiber Nederland.  Het is een bevestiging van het feit dat we de juiste weg ingeslagen zijn en dat we gewaardeerd worden. Het feit dat naast een vakjury ict-professionals, onze klanten en partners ons hebben beoordeeld op onze behaalde resultaten geeft je de erkenning en waardering waar we ons bij Eurofiber Nederland allemaal voor inzetten, een kwalitatief zeer hoogstaand fijnmazig glasvezelnetwerk voor zakelijk Nederland. Ook de komende jaren zullen we ons daar vol toewijding voor in blijven zetten.”  

Source: https://www.eurofiber.nl/nieuws-pers/jeanine-van-der-vlist-ceo-2017/